EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kozmetički Salon HARMONIJA Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kozmetički Salon HARMONIJA Beograd

Biti u ravnoteži i dostići Harmoniju u svim segmentima života je krajnji cilj svake osobe. To se može postići samo ako smo u saglasju sa sobom i okolinom. Ne narušavati nijedan princip univerzalne ravnoteže svojim činjenjem ili nečinjenjem.

Zdravlje, sreća i lepota treba da uvek idu u istom smeru.

Priroda na koju često zaboravimo može biti čak i u našoj teglici za kremu, koju držimo u kupatilu. Ali priroda smo i mi, takvi kakvi smo. Zato je logično da samo provereni i prirodni proizvodi i tretmani sa holističkim protokolom treba da budu cilj ako želimo negu tela i lica.

 

 

Kada se sve kockice slože i na jednom mestu u istom trenutku se susretnu osobe koje znaju kako i gde, a pri tome imaju dugogodišnje iskustvo u poslovima pružanja usluga u službi lepote – i osobe koje žele dobro sebi i svojoj okolini dolazi do harmonije i prave ideje. U našem slučaju, ovde se radilo o ideji da se na jednom mestu može pronaći puno korisnih informacija o postupcima nege lica i tela kao i proizvoda koji bi mogli biti najbolji za vas. Svi proizvodi i tretmani su potpuno usaglašeni sa propisima Evropske Unije o zdravstvenoj ispravnosti.

Takođe, i za osobe koje žele da se uključe više i nauče neku od procedura iz oblasti nege imamo osmišljene obuke i kurseve na kojima se savladavaju znanja i veštine maderoterapije, depilacije, masaže…. Obuke se rade u grupama ili individualno.

Dugogodišnje iskustvo i rad sa isključivo prirodnim preparatima, neinvazivnim metodama nas je dovelo i izdvojilo kao kozmetički salon gde na bezbedan i prijatan način postižemo poboljšanje stanja u nezi lica i tela svih uzrasta.

Kod nas možete srediti lice, rešiti se celulita (Eberlin Biocosmetics Španija, Primia Cosmetici Italija), relaksirati se masažom, uraditi depilaciju (Depileve), istetovirati obrve, uraditi nokte na rukama i nogama lakom (OPI), gelom (Alessandro, Blueskay, OPI) ili dipping tehnikom (Kiara Sky)… Naš posao je naše uživanje i zbog toga su i naši klijenti opušteni i sa znanjem da su u sigurnim rukama.

 

Tretmani lica:
Smatra se da svi problemi kože počinju zbog disbalansa ph vrednosti kože. Kiselo ili bazno – u svakom slučaju je balans nešto što je početak zdrave kože, zato je kod nas prvi preporučen tretman upravo Equilibrium – ili tretman za harmonizaciju kiselosti kože. Dobar je i za one koji imaju masnu ili suvu, problematičnu ili osetljivu kožu.

Kod mlade kože u pubertetu se rade detoks tretmani čišćenja kože, kao i serijski tretmani hemijskih ili enzimskih pilinga.

Dehidrirana koža je ona koja zove u pomoć i mi rešavamo to kompleksima bioloških seruma u kojima prevladava hijaluronska kiselina pored ekstrakata algi, morskih planktona, biljnih koktela… Rezultat je oporavljena, gipka, zdrava koža.

Osetljiva, reaktivna koža zahteva specijalan pristup i negu, a kod nas se najčešće koristi program Friendly, sa ekstraktima borovnice, nevena i kamilice. Posle ovog tretmana i najosetljivija koža postaje sjajna, homogene boje, ishranjena, bez crvenila, perutanja i suvoće.

Prve bore i regeneracija kože se radi specijalnim tretmanima za intenzivnu regeneraciju i oporavak na ćelijskom nivou. To se radi matičnim ćelijama i adekvatnim vitaminskim koktelima.
Mezoterapija i radiotalasni lifting se rade kako bi se dragoceni, čisti i prirodni serumi uneli u dublje slojeve kože i pokrenulo produkovanje kolagena.

Masaža lica je prijatan način da se pokrene mikrocirkulacija umorne kože, da se izdrenira otečenost, podigne tonus, eliminiše podbradak… Zavisno od cilja koji želimo da postignemo odlučujemo se i za vrstu masaže koju ćemo primeniti. Od limfne drenaže, preko kvantne harmonizacije, pa do maderoterapije lica.

Zrelu kožu tretiramo retinolom, kolagenom, aktivnim kiseonikom. Rezultati su vidljivi već posle jednog tretmana.

Takođe, tu je i tretmana nazvan Epigenetika – jer svojim delovanjem vraća mladost na genetskom nivou, što dovodi do definitivne podmlađenosti i zategnutosti celokupne tretirane regije.

Kozmetičar će vam pružiti odgovore kako da rešite nastale nepravilnosti, ali i kako da što duže vaša koža ostane lepa i negovana. Uz odgovarajući tretman ćete dobiti i recept kao preporuku za pravilnu kućnu negu, jer tako ćemo svi zajedno stići do maksimalnih rezultata.

 

PURE – tretman za čišćenje kože
FRIENDLY – tretman lica za osetljivu kožu
HYDRATENSE- hidratantni program
DERMOSTAMIN+ – stem ćelije
OXYREVITAGE – retinol i kiseonik
VOĆNE KISELINSKI SISTEM PROFESSIONAL
Mezoterapija lica EBERLIN BIOCOSMETICS
DERMA-PEN tretman regije sa mezokoktelima
„LA BOMBA“- kolagen/elastin tretman
Radiotalasni lifting

MASAŽA LICA
Kvantna harmonizacija
Polutretman lica
Masaža lica
Maderoterapija lica
Oblikovanje obrva
Nadogradnja svilenih trepavica
Trajna šminka obrva Soft Tap metodom – senčenje

Masaže i tretmani tela:
Svim damama koje imaju problema sa celulitom, masnom i nečistom kožom tela predstavljamo ekskluzivne tretmane tela, uz upotrebu prirodne kozmetike. Ovi proizvodi sadrže najdragocenije elemente Dolomita: minerale i fitoekstrakte, što garantuje maksimalne rezultate. U ponudi su efikasni kozmetički programi: Model – u borbi protiv celulita i ciljanog masnog tkiva, Slim &Fit, Cold&Warm tretman, Comfort – za wellness tretmane…

Dejstvo tretmana koje možemo očekivati

 • • remineralizujuće, učvršćujuće, umirujuće, drenažno, pročišćujuće, antioksidantno,
 • • sa veoma blagim ili jačim termalnim efektom, poboljšava se mikrocirkulaciju
 • • antibakterijsko, isceljujuće i obnavljajuće.
 • Naši tretmani rade na problemima:
 • • Celulita, ciljanog masnog tkiva
 • • Starenju kože
 • • Natečenih, teških nogu, takođe u toku trudnoće
 • • Blagoj eksfolijaciji
 • • Masnoj i nečistoj koži leđa…

Najveći krivac za celulit je loša cirkulacija, zbog čega se u organizmu gomilaju otpadni sastojci i zadržava tečnost. Celulitne kuglice privlače vodu i tako se povećavaju do edemičnog stadijuma.
Cilj svakog anticelulit programa je smanjiti broj masnih ćelija, poboljšati protok krvi, vratiti čvrstoću tkivima, a tako ukloniti i toksine. Ciljanom masažom se poboljšava mikrocirkulacija potkožnog tkiva, protok krvi i limfe, čime se najdelotvornije odstranjuju otrovne materije, a koža postaje meka i glatka.

Program borbe protiv celulita je kompleksan i zavisi od mnogo faktora, kao što su stadijum i regija zahvaćenosti, životnog doba, opšteg zdravstvenog stanja… Zato pristup mora biti individualan. Na raspolaganju su nam vrhunski preparati u kombinaciji sa profesionalnom ručnom masažom ili maderoterapijom, a sve u cilju postizanja što boljih rezultata. Procedure kojih se pridržavamo su razne vrste pilinga, unošenje ampula sa aktivnim sastojcima mezoterapijom ili dermapenom, pakovanje superaktivnim maskama i bandažiranje.

Šta je to?
• Piling tela – uklanjanje površinskog mrtvog sloja kože sa delova tela obuhvaćenih celulitom, kako bi se lakše izlučivali toksini i otvorio put prolasku aktivnih sastojaka iz preparata. Postoji mehanički i hemijski piling, a za koji ćemo se opredeliti zavisi od protokola i cilja koji treba da postignemo.

• Mezoterapija – sondom se dubinski deluje na celulit, obnavlja vezivno tkivo, radi se na izbacivanju viška tečnosti. Postoje programi za više tipova celulita. Vrlo je efikasno ovim postupkom izvršiti unošenje vodenih aktivnih sastojaka kao što su L karnitin, kofein, zeleni čaj, ili gotovih kompleksa ampula za ciljano delovanje na određenu problematiku. Ovim se takođe rešava problem strija.

• Pakovanje – za teže oblike ili za što brže rezultate primenjujemo pakovanje koje se sastoji od pilinga, nanošenje maski sa Dolomitskim blatom za ciljano delovanje i umotavanje u foliju. Tako upakovana osoba bude oko 20 minuta, nakon čega se pere višak maske, ili se tušira i onda se pristupa se masaži.

• Anticelulit masaža – pospešuje perifernu mikrocirkulaciju, osnažuje potkožno tkivo, ubrzava metabolizam, učvršćuje kožu… Smanjuje natečenost i osećaj težine u nogama. Iznad svega, prijatna je i bezbolna.

• Maderoterapija – sve popularniji način masaže uz pomoć drvenih alata koje podsećaju na oklagije. Popularna je jer vrlo brzo dovodi do eliminacije svih tipova celulita, smanjenja obima, zatezanja kože…

• Dermapen – aparat za potsticanje produkcije kolagena i elastina. Odličan je za eliminaciju ožiljaka, opuštene kože bez tonusa, strije…

Efikasnost svakog programa se povećava u kombinaciji sa uravnoteženom ishranom i dovoljnim unosom tečnosti. Potrebno je osloboditi se toksina i povećati količinu bioloških sastojaka koji smanjuju masnoće.

 

Masaže i tretmani tela:
Hidratacija lica i tela
Firming tretman tela
Wellness tretman tela
Lypoxicel anticelulit program
Maderoterapija tela
Model Ativo program – rešavanje problema
Anticelulit masaža i pakovanje Dolomitskim blatom
Energetska masaža celog tela
Kraljevska masaža u 4 ruke
Piling tela sa masažom
Parcijalna masaža

Specijalne, terapeutsko-energetske masaže:
Reiki energetska masaža
Zvukoterapija – masaža tibetanskim činijama
Šijacu masaža
Terapeutska masaža – Bowen tretman

Trepavice, obrve, depilacija, manikir, pedikir, šminka…
Ukoliko želite besprekoran izgled očiju sa dugim i gustim trepavicama, koje traju i do 3 nedelje, a tu su i kad izađete iz bazena ili se tek probudite, rešenje su svilene trepavice koje se nadograđuju po sistemu dlaka na dlaku. Svilene trepavice ne oštećuju Vaše prirodne trepavice i slobodno rastu zajedno sa njima. Radi održavanja trepavicama gustim potrebno je raditi korekciju i dopunu trepavica na otprilike mesec dana.

Kako bi se popravile sitne ili krupnije nepravilnosti u crtama lica najnovijim metodama klasične tetovaže ili japanskog iscrtavanja, može se vizuelno potpuno ispraviti ili prepraviti linija obrva, kapka ili usana kvalitetnim dugotrajnim pigmentima, koji imaju postojane boje i ostaju u valeru iste boje koja je i nanešena. Procedura je takva da se prvo radi proba u olovci, onda se uradi i željena procedura, a korekcija je obavezna i ne naplaćuje se.

Uporne i dosadne dlačice po telu su najveći neprijatelj svake dame, posebno u letnjem periodu. Uklanjanje neželjenih dlačica u salonu Harmonija vrši se toplim i hladnim voskom, iz nove generacije voskova Depileve sa dodatim kakao-puterom sa ciljem što manje iritiranosti kože nakon depilacije. Sve što se upotrebi u toku depilacije služi za jednokratnu upotrebu, što znači da je eliminisana mogućnost eventualne infekcije.

Kao dopuna osnovnim tretmanima lica i tela, u salonu Harmonija očekuje Vas vrhunski manikir i pedikir koji se rade OPI gel lakovima i preparatima koji omogućavaju da se i ruke i noge pokažu u najboljem svetlu.

 

Depilacija toplim i hladnim voskom – Depileve voskovi nove generacije za jednokratnu upotrebu
Depilacija celih nogu hladnim voskom
Depilacija pola nogu
Depilacija prepona
Brazilska depilacija – žene
Depilacija nausnica
Depilacija ruku
Depilacija stomaka
Pazuh

Manikir:
Manikir, parafinsko pakovanje i masaža – CAPRI tretman šaka
Manikir
Lakiranje noktiju
Trajni frenč
Ojačavanje
Nadogradnja
Izlivanje
Korekcija
Gel u boji
Ojačavanje sa gelom u boji

Pedikir:
Pedikir, parafinsko pakovanje i masaža- CAPRI tretman stopala
Parafinsko pakovanje nogu
Estetski pedikir
Pedikir sa gel lakom
Gel u boji – noge

 

Kozmetički Salon HARMONIJA Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 40 44 756; +381 62 312-375
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 15:00 -
 • Adresa Cvijićeva 105, ulaz iz Bistričke, Beograd
  Srbija

Postavi komentar