EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VILA ZORICA – Ribarska Banja

0 / 5
Uporedi Štampaj

VILA ZORICA – Ribarska Banja

Vila Zorica, smeštaj u domaćoj radinosti Miloičić, nalazi se na 450 metara od specijalne bolnice Ribarska Banja. Gostima je na raspolaganju 25 ležajeva koji su raspoređeni u 4 apartman studia i 7 soba. Obezbeđen parking prostor, kao i veliko lepo dvorište za odmor. Na objektu je dostupan i WI-FI.

Ribarska Banja se nalazi na severnim padinama Velikog Jastrebca na nadmorskoj visini od 540 metara. Okružena planinskim obroncima, ušuškana bujnim hrastovim i bukovim šumama Ribarska Banja će vas svojom lepotom osvojiti i postati mesto u koje ćete rado doći opet.

Novoizgradjeni akva park pruža mogućnost da se rashladite u vrelim letnjim danima kao i korišćenje spa centra.

 

 

Do Ribarske Banje, smeštene u centralnoj Srbiji, vrlo lako i brzo ćete doći iz bilo kog dela naše zemlje. Na 220km južno od Beograda, 72km od Niša (33km ako putujete auto-putem), 35km od Kruševca susrešćete se ne samo sa lekovim vodama i prirodnim bogatstvima Ribarske Banje već i sa bogatom turističkom ponudom.

 

 

 

Sadržina svakog apartman studia i sobe jasno je istaknuta na fotografijama. Svaka smeštajna jedinica ima svoj album, osim soba sa zajednickim kupatilom  čije se slike nalaze u objedinjenom albumu.
Apartmani tipa studio se sastoje od kompletno opremljene čajne kuhinje, kupatila, spavaćeg dela i male terase (STUDIO  2 / STUDIO 3).Nalaze se na prvom spratu. Namenjeni su za smeštaj do 3 osobe – jedan francuski ležaj i jedan single ležaj. Obezbeđeni su posetljina i peškiri. Dva studia su dvokrevetna. jedan sa francuskim ležajem,  a drugi poseduje dva singl ležaja  (STUDIO 4  /  STUDIO 1).
Sobe sa sopstvenim kupatilom nalaze se na drugom spratu (potkrovlje) i ima ih ukupno 4. Svaka poseduje sopstveno kupatilo, televizor, klima uredjaj, frižider. Tri sobe imaju francuski ležaj, dok je jedna ima dva kauča. Sve sobe su namenjene za smeštaj do dve osobe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sobe sa zajedničkim kupatilom se nalaze u prizemlju kuće. Imaju zajedničko kupatilo. U ponudi su dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba. Dvokrevetne sobe imaju kauče, a trokrevetna francuski ležaj i jedan single ležaj. Sobe imaju rešo i prateći escajg za potrebe ishrane i pića.
U sklopu smeštaja je restoran namenjen za ishranu gostiju na principu slobodnog  odabira  ponudjenih  obroka (npr. samo ručak).U ponudi su i jela po narudzbini, specijaliteti sa roštilja, sve vrste pića, toplih i hladnih napitaka.
Cena smeštaja je odredjena u zavisnosti od perioda boravka i vrste smeštaja,
Cena se obračunava po osobi, sa tačno utvrdjenim sporednim dažbinama.
Kako u delu za goste, tako i u delu za domaćine postoji obaveza pridržavanja kućnog reda kako bi boravak bio prijatniji.

AKCIJA DECEMBAR i JANUAR – 500 din. po osobi
MOGUCNOST PLACANJA PUTEM VAUCERA. 
OBJEKAT POSLUJE TOKOM CELE GODINE.
PRUZANJE USLUGE ISHRANE.

CENOVNIK  SMEŠTAJA  2019. GODINA

CENE SU OBRAČUNATE PO OSOBI
DECA  DO 12 GODINA UKOLIKO KORISTE SOPSTVENI LEŽAJ PLAĆAJU 50% OD CENE ZA ODRASLU OSOBU, A AKO SU TREĆA OSOBA U TROKREVETNOM STUDIJU,  NJIHOV BORAVAK JE GRATIS
BORAVIŠNA TAKSA = 100 DINARA PO DANU NAPLAĆUJE SE NEZAVISNO OD CENE SMEŠTAJA
VAUČER = 5.000 DINARA
VAUČEROM SE MOGU PLATITI SAMO USLUGE SMEŠTAJA
POPUST ZA PLAĆANJE GOTOVINOM 20%  ( VAŽI SAMO ZA  USLUGU SMEŠTAJA)

CENOVNIK – STUDIO/SOBA SA KUPATILOM

 SEZONA (JUL, AVGUST)

PRENOĆISTE                    1000  DINARA
JEDNA  OSOBA  U  DVOKREVETNOJ SMEŠTAJNOJ JEDINICI     1500  DINARA
PREDSEZONA I POSTSEZONA (JUN, SEPTEMBAR)
PRENOĆIŠTE  900
JEDNA OSOBA U DVOKREVETNOJ SMEŠTAJNOJ JEDINICI        1300
– VANSEZONSKI PERIOD ( OKTOBAR – MAJ)
PRENOĆISTE  700
CENOVNIK – SOBE SA ZAJEDNIČKIM KUPATILOM – SEZONA (JUN, JUL, AVGUST, SEPTEMBAR) SOBE SE NE IZDAJU U VANSEZONSKOM PERIODU
PRENOĆISTE  700  DINARA

JEDNA OSOBA U SOBI 1000 DINARA

CENOVNIK  HRANE   2019, GODINA

CENE HRANE SE NE MENJAJU TOKOM GODINE

DORUČAK   200 DINARA

( JAJA NA VIŠE NAČINA, PECIVA, ŽITARICE, VOĆNI DORUČAK  SA  NAPITKOM PO IZBORU – JOGURT, MLEKO, ČAJ, KAFA)

RUČAK  450 DINARA

(SUPA ILI ČORBA, KUVANO JELO SA MESOM ILI RIBOM, SEZONSKA SALATA, HLEB, DESERT)

VEČERA   350  DINARA

( JELO SA MESOM ILI RIBOM SA SALATOM ILI RAZNE VRSTE TESTENINA SA JOGURTOM, MLEKOM ILI SALATOM)

ZA POTREBE ODABIRA HRANE VRŠI SE ANKETIRANJE GOSTIJU OD DANAS ZA SUTRA, NA OSNOVU PONUDJENIH JELA. HRANA JE BAZIRANA NA DOMAĆOJ KUHINJI.  HLEB I PECIVA MESE SE U NAŠOJ PEKARICI. SVA JELA SU SVEŽE KUVANA  I UGLAVNOM  SPREMLJENA OD PROIZVODA NABAVLJENIH U SAMOM OKRUŽENJU. ISHRANI SVAKOG GOSTA PRISTUPA SE   I INDIVIDUALNO,  UKOLIKO JE TO POTREBNO.

GOSTI SE MOGU ODLUČITI I ZA NEKE  DRUGE SPECIJALITETE. TAKO DA SE MOGU NARUČITI: PILETINA SA  ROŠTILJA, BELA  VEŠALICA, DIMLJENA  VEŠALICA, PLJESKAVICA OD ROŠTILJSKOG MESA IZUZETNOG KVALITETA, DOMAĆA ROŠTILJSKA KOBASICA, SRNDALJSKA PASTRMKA, RAZNE VRSTE ŠNICLI (BEČKA, PARISKA, KARADJORDJEVA).

 

KUĆNI RED:

MOLE SE GOSTI DA SE, U INTERESU OBOSTRANOG ZADOVOLJSTVA, PRILIKOM BORAVKA U OVOM OBJEKTU PRIDRŽAVAJU SLEDEĆIH PRAVILA:

*PRILIKOM DOLASKA, OBAVEZNO JE LEGITIMISANJE I UPISIVANJE U KNJIGU GOSTIJU, STO PODRAZUMEVA PLAĆANJE RAČUNA
*UKOLIKO GOST NAPUSTI SMEŠTAJNU JEDINICU RANIJE IZ OPRAVDANIH RAZLOGA NA IME PREOSTALIH PLAĆENIH NOĆENJA DOBIJA VAUČER KOJI MOŽE NAKNADNO ISKORISTITI KAKO ON TAKO I NEKO DRUGO IMENOVANO LICE
*KORIŠĆENJE SOBE JE DOZVOLJENO SAMO GOSTU KOJI JE SOBU ILI STUDIO ZAKUPIO
*GOST MOZE KORISTITI STUDIO I SOBU PRVOG DANA POČEV OD 12 CASOVA, А NAPUSTITI NA DAN ODLASKA NAJKASNIJE DO 10 ČASOVA
*GOSTI SAMI U SVOJIM SMEŠTAJNIM JEDINICAMA ODRŽAVAJU HIGIJENU. POSTELJINA I PEŠKIRI MENJAJU SE NAKON 7 DANA BORAVKA, A PO POTREBI I RANIJE (ZATRAŽITI KAD JE POTREBNO)
* SLUŽENJE HRANE OBAVLJA SE U SALI ZA RUČAVANJE I LETNJOJ BAŠTI. VREME SLUŽENJA OBROKA JE PRECIZIRANO I ZAVISI OD PERIODA GODINE
*U OBJEKAT JE ZABRANJENO UVODJENJE ŽIVOTINJA, UNOŠENJE LAKO ZAPALJIVIH ILI EKSPLOZIVNIH MATERIJALA, MATERIJALA SA JAKIM I NEPRIJATNIM MIRISIMA….
*VODITI RAČUNA O ELEKTRIČNIM INSTALACIJAMA, U SMISLU ISKLJUČIVANJA PRILIKOM IZLASKA IZ SMEŠTAJNE JEDINICE
*ZABRANJENO JE IZAZIVANJE BUKE ILI NA DRUGI NAČIN REMEĆENJE REDA I MIRA U OBJEKTU, POSEBNO U PERIODU 14–16 I 22–07 ČASOVA
*STVARI OD VREDNOSTI, DRAGOCENOSTI I NOVAC MOGU SE PREDATI NA ČUVANJE VLASNIKU SMEŠTAJA , JER U SUPROTNOM STANODAVAC ZA NJIH NE ODGOVARA
*GOST JE OBAVEZAN DA NADOKNADI ŠTETU KOJU JE IZAZVAO NA IMOVINI ILI INVENTARU
*OSTATKE HRANE I OSTALO SMEĆE ODLAGATI U ZA TO PREDVIDJENE POSUDE , KAKO BI NA VREME BILI IZNETI
*AUTOMOBIL PARKIRATI U DVORIŠTU (U DOGOVORU SA VLASNIKOM OBJEKTA) NA MESTO KOJE NE OMETA CIRKULACIJU DRUGIH VOZILA I UVEK OSTAVLJATI NA ISTO MESTO, KAKO BI SVI GOSTI MOGLI NESMETANO DA KORISTE PARKING
*NEPOŠTOVANJE KUĆNOG REDA MOŽE POVUĆI OTKAZ KORIŠĆENJA STUDIJA, ODNOSNO SOBE OD STRANE VLASNIKA OBJEKTA

  • Osoba Zorica Miloičić
  • Adresa Ribarska Banja, Srbija

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *