EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Salon za negu lica i tela ZLATNI LAHOR Zrenjanin

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Salon za negu lica i tela ZLATNI LAHOR Zrenjanin

ZLATNI LAHOR se uspešno brine o vašem izgledu preko 15 godina o čemu svedoči veliki broj klijenata koji koriste naše usluge. U svojoj ponudi imamo raznovrsne tretmane koji se izvode upotrebom najsavremenije opreme i visokokvalitetne kozmetike.

Cilj našeg rada je da se vi osećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakom trenutku.

 

ZLATNI LAHOR pruža vrhunske usluge u oblasti nege lica i tela za sve one koji zahtevaju kvalitetnu uslugu, profesionalan pristup i vrhunsku brigu o svojoj koži. Veoma stručno i ljubazno osoblje dočekaće Vas u prijatnom ambijentu našeg salona.

Nudimo Vam sledeće usluge:
– higijenski tretmani lica
– mezoterapija
– dermapen tretman
– hemijski pilinzi
– hidratacija kože
– depilacija hladnim voskom
– pedikir
– masaža vulkanskim kamenjem
– relax masaža
– fizikalna masaža
– anticelulit masaža
– uklanjanje pigmentnih fleka i fibroma ( BY RF Clear)

Mezoterapija postiže maksimalne rezultate za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i očne zone. Prilikom tretmana u dublje slojeve kože ubacuju se hijaluronska kiselina, oligoelementi, vitamini i drugi preparati koji se određuju na osnovu tipa kože i efekta koji želite da postignete.

Na taj način podstiče se proces podmlađivanja ćelija koji ih čini dovoljno aktivnim da same započnu proces proizvodnje kolagena i elastina.

 

U našem salonu Zlatni lahor nudimo Vam nekoliko vrsta masaža koje će vas opustiti i pomoći da rešite bol ili napetost u telu – relax, fizikalna, anticelulit, masaža sa vulkanskim kamenjem,… Masaža je, kako se veruje, najstariji oblik lečenja. Masaža snažno deluje na zdravlje i raspoloženje i pogodna je za sve uzraste. Vršenjem pritiska na kožu stimulišu se unutrašnje tačke, čime se omogućava bolja cirkulacija, rastežu se tetive, a zglobovi postaju zdravi i gipki.

Kod nas možete zakazati i konsultacije ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko izbora adekvatnog tretmana za Vaše lice ili telo, mi smo tu da u svakom trenutku pružimo sve neophodne i stručne savete.

Izaberite željeni tretman i prepustite se veštim rukama naših stručnjaka koji će sve učiniti da salon napustite zadovoljni Vašim novim izgledom.

Salon za negu lica i tela ZLATNI LAHOR Zrenjanin

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 64 284 87 13; +381 23 604 947
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Nušićeva 5
      23000 Zrenjanin
      Srbija

    Postavi komentar