EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Gostinjska kuća ANA Panzio – Senta

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

Gostinjska kuća ANA Panzio – Senta

U gostinjskoj kući Ana panzija čeka vas seoska atmosfera i kvalitetna usluga. 10 prijatno uređene sobe ( trokrevetne, dvokrevetne) sa sopstvenim kupatilom, zajedničkom čajnom kuhinjom, kablovskom televizijom i neograničenim korišćenjem interneta, stoje na raspolaganju gostima.

 

 

 

A u komšiluku u saradnji u „Nivo sobe za izdavanje“ ima 9 prijatno uređene sobe sa sopstvenim kupatilom, kablovskom televizijom i neograničenim korišćenjem interneta.. Gostinska kuća je odličan izbor za porodice, društvo, predstavnike firmi za odmor i za zabavu. U gostinjskoj kući Ana podrum vina pruža domaći ambijent gostima i prijatne trenutke za susrete bliskih prijatelja.

 

 

 

 

 

Za naše goste nudimo tematske vikende: Seoske svadbe, Seoski svinjokolj, vikend Senćanske bitke u senci istorije- sa fakultativnim programima (plovidba na Tisi, poseta etno kuće, kuće starih zanata, vožnja fijakerom).

Senta  se nalazi na severnom delu Srbije, odnosno Autonomne Pokrajne Vojvodine, 42 km južno od srpsko-mađarske granice, na desnoj obali reke Tise. U opštini koja se prostire na 283,5 km2 živi 26000 stanovnika. Opštini Senta pripadaju četiri sela: Gornji Breg, Bogaraš, Tornjoš i Kevi.

 • Adresa Radnoti Mikloša 46.
  24400 senta, Srbija
 • Rade

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Prednosti

  Predivno

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *