APARTMAN NIKOLETA – Vrnjačka Banja

0 / 5
Uporedi Štampaj

APARTMAN NIKOLETA – Vrnjačka Banja

Smeštaj Nikoleta nalazi se u mirnom delu Vrnjačke Banje, na svega 200 m od centra, u blizini Doma zdravlja i zelene pijace. Naš studio je lociran u novoizgrađenoj zgradi, površine je 35m2 i sa ukusom je uređen. Takođe, okružen je zelenilom gde gosti mogu odmarati svoje oči i uživati sa balkona u divnom okolnom prizoru. Za goste studija obezbeđen je besplatan parking prostor.

U Vrnjačkoj banji možete uživati u čak 7 izvora tople vode, a u našem smeštaju Nikoleta se opustiti u komfornom studiju, bilo da dolazite na kraći odmor, ili želite da duže vreme provedete u banji.

Studio za 4 osobe

Studio Nikoleta savršen je za boravak porodice ili grupe prijatelja, s obzirom na raspolaže sa dva kauča na razvlačenje gde udobno mogu spavati 4 osobe. Tu je kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, u kojoj se nalazi sudopera, šporet i rerna, frižider i ostali elementi neophodni za pripremu obroka i ručavanje. Moderno sređeno kupatilo ima tuš kabinu i ogledalo.

Komforna terasa sa baštenskim stolicama i stolom obezbediće gostima poseban užitak, jer se sa nje može posmatrati predivno, zeleno okruženja studija. Našim gostima neće nedostajati zabave, budući da mogu birati između mnoštva kablovskih kanala koje mogu gledati na TV-u sa LCD ekranom, ili uživati u nekom od svojih omiljenih filmova na DVD-ju. Što se tiče temperature u studiju, uvek je prijatna. Zimi je tu TA peć i panelni radijator, a tokom vrelih letnjih dana goste će rashlađivati klima. Posetioci našeg studija se takođe slobodno i besplatno mogu poslužiti peglom i fenom.

 

 Cena studija varira u rasponu između 15 – 20€ na bazi noćenja, i zavisi od broja gostiju, broja dana, da li se iznajmljuje u toku, ili van sezone.
 U toku perioda van sezone, moguć je i dogovor o ceni ispod 15€ na bazi noćenja, ili ako se studio iznajmi na više od 7 noćenja.
 Postoji mogućnost izdavanja studija na duži vremenski period kao i prodaja istog!
 Za više informacija obratite nam se na mejl: dragisa.ceperkovic@gmail.com

  • Adresa Jastrebačka 11a, Vrnjačka Banja

Postavi komentar