EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Domaćinstvo Melović – seoski turizam – Rožanstvo, Zlatibor

0 / 5
Uporedi Štampaj

Domaćinstvo Melović – seoski turizam – Rožanstvo, Zlatibor

Domaćinstvo Melović je idealno mesto za nezaboravan odmor od užurbanosti i vreve savremenog gradskog života. Ovde ćete naći mir, čist vazduh, staze za duge šetnje kroz prelepe seoske predele, znamenitosti prirode i uživati u specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje.

 

 

Domaćinstvo poseduje zemlju (šume, pašnjake, voćnjake, povrtnjak, lepo uredjeno dvorište sa bazenom i deo prostora opremljen za zabavu najmladjih gostiju) i stoku (krave,svinje,ovce,živinu) i proizvodi sve što je potrebno za zdravu ishranu.

 

 

Domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvu. Selo je planinskog tipa,sa domaćinstvima grupisanim po zaseocima.

Smešteno je na obroncima planine Zlatibor koja je, zbog smera-sudara vetrova, poznata kao blagotvorna za malokrvne osobe i one sa oboljenjima stitaste žlezde. Selo Rožanstvo je udaljeno od turistickog centra planine Zlatibor 17 km. Za prevoz do sela postoje redovne autobuske linije na relaciji Beograd-Užice-Zlatibor i mogućnost prevoza u reziji domaćina, prilikom dolaska, odlaska i obilaska okoline (autobus,kombi,a za kraće relacije i putnički automobil).

 

Domacinstvo Melovic raspolaže sa 2 sobe i 2 apartmana za izdavanje,sa ukupno 13 ležajeva ( kreveta ). Jedna soba je dvokrevetna, druga soba je trokrevetna i obe sobe imaju jedno zajedničko kupatilo. Apartmani su sa po 4 ležaja i imaju svaki svoje kupatilo.

 

 

Sobe i apartmani su opremljeni sa TV~om, postoji i mogućnost korišćenja interneta i ostalih kućnih aparata (mašina za veš, fen…).
Postoji mogućnost prijema i veće grupe (najviše do 30 osoba), sa smeštajem u četiri druga domaćinstva u selu koja se bave seoskim turizmom.

 

 

Za sve informacije u vezi sa smeštajem i uslugama domaćinstva možete da nam pišete i da nas pitate.

Nastojat ćemo da odgovorimo u najkraćem roku.

  • Osoba Melović Gordana
  • Adresa Rožanstvo, Zlatibor, Srbija

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *