EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

HOTEL LIDER S – Vrnjačka Banja

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

HOTEL LIDER S – Vrnjačka Banja

Novosagrađeni objekat koji je sa radom počeo krajem oktobra 2014.

Smešten je  na najekskluzivnijoj lokaciji, sa predivnim pogledom na kraljicu banjskog turizma, uz centralni vrnjački park i najpozantiji wellness centar „Rimski Izvor“.

 

Svojom osobenošću, modernim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Hotel „Lider S“ je kategorisan kao hotel sa 3 (tri) zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, 21 sobom  i 2 apartmana, ukupnog kapaciteta 46 ležaja.

 

Struktura soba:

  • 2 apartmana (spavaća soba sa bračnim ležajem 160×200 i dnevna soba sa pomoćnim ležajem)

  • 8 soba sa bračnim ležajem (160×200)

  • 13 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima (100×200)

  

Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uređajima i wi-fi mrežom.

Takođe poseduje i sopstveni parking, lift, restoran i aperitiv bar.

Konferencijska sala, opremljena najsavremenijim audio i video uređajima, je prostor koji svakako oplemenjuje i upotpunjuje ponudu hotela “Lider S”, a iz koje se pruža najlepši mogući pogled na panoramu Vrnjačke Banje.

Pogodna je za održavanje seminara, kongresa, tim bilding skupova i svih drugih vidova obuka i treninga, a terasa koja se nalazi uz nju pruža mogućnost organizovanja koktela, kafe pauza, proslava, i dr. u neponovljivom ambijentu.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

Restoran

Moderno i ukusno opremljen restoran je kapaciteta do 70 mesta. U restoranu uz bogat meni, probrana pića, neupadljivo i ljubazno osoblje, možete doživeti nezaboravne trenutke i ostvariti najlepše gastronomske snove.

 

Nudimo uslugu polupansiona  na bazi švedskog stola (buffet), doručak i večera, ukoliko u hotelu boravi više od 10 (deset) gostiju. U suprotnom ishrana je u formi ankete između tri jela.

Postoji i mogućnost doplate za pansionski ručak, u zavisnosti od zahteva, i to u formi ankete.

U okviru restorana postoji i pažljivo odabrana a la carte ponuda.

Aperitiv bar

Pravilan izbor boja enterijera pruža nesvakidašnji užitak u opuštajućoj atmosferi uz bogat izbor pića.

Konferencijska sala

 

CENOVNIK

Rezervacija

  • Adresa Olge Jovičić 3, Vrnjačka Banja, Srbija

Postavi komentar