EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

KOMPANIJA STOKIĆ – Krstarenje Srebrnim jezerom

0 / 5
Uporedi Štampaj

KOMPANIJA STOKIĆ – Krstarenje Srebrnim jezerom

OD KOMPANIJA STOKIĆ I STOKIĆ DOO, dva preduzeća u vlasništvu STOKIĆ LJUBISAVA, OBAVLJAJU SLEDEĆE DELATNOSTI:

  • Skelski prevoz putnika i vozila (automobili, teški kamioni i autobusi) skelom BREZA iz s. Ram u s. Banatska Palanka. Vremenski putovanje traje u proseku 15-ak minuta a prema redu vožnje od novembra zaključno sa februarom (u martu počinje prolećni red vožnje) , i to iz s. Ram u: 07, 09, 12 i 15 sati. Iz s. Banatska Palanka za s. Ram u: 08, 10, 13 i 16 sati.

 

  • Realizuju jednodnevna i nezaboravna, turističko – panoramska putovanja Dunavom duž najatraktivnijih delova reke na brodu kafani „ANA“ kapaciteta 100 putnika, koji je inače lociran u Zimovniku (Srebrno jezero) i to od s. Ram, preko Golubačke klisure i Donjeg Milanovca do Kazana u Đerdapskoj klisuri. Objekat ima uređenu svečanu salu u kojoj gosti imaju sve uslove za prijatan boravak i maksimalni užitak. Postoji i uređena terasa koja opet pruža fantastične uslove za posebne doživljaje i uživanje tokom plovidbe.

  • Organizuju transport Dunavom robe velikih gabarita i to skelama: „SAŠA 2“ i „SAŠA 3“. Skela „SAŠA 2“ je dimenzija 47h 9,5 metara, visina boka je 3 m, minimalni gaz je 0,6 m, i sa jednom rampom 6 h 5 m. Nosivosti je 490 tona a namenjena je za prevoz gabaritnih tereta (dizalica, teških mašina, itd) a može se koristiti i u gradnji mostova. Skela „SAŠA 3“ je dimenzija 49 h 10 m, visina boka je 1,8 m, minimalni gaz je 0,4 sa jednom rampom, a dminezije rampe su 6 h 5 m, i nosivosti je 416 tona. Namena je ista kao i kod skele „SAŠA 2“.

 

  • Rentiraju plovne objekte skelskog tipa.

  • Prihvataju sve vrsta brodova na uređenom pristanu-pontonu P – 004 VG na graničnom prelazu u Velikom Gradištu.

  • Iz okvira „zelenog plana“ poseduje i razvija farmu od 300 ovaca vinterberg rase. U planu su posebni razvojni projekti u ovoj delatnosti.

KOMPANIJA STOKIĆ – Krstarenje Srebrnim jezerom

  • Adresa Obala Kralja Petra I bb, Veliko Gradiste
    Srbija

Postavi komentar