EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kruna apartmani – Banja Koviljača

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kruna apartmani – Banja Koviljača

Luksuzni apartmani Kruna sa četiri zvezdice, potpuno novi u centru Banje Koviljače u kompleksu Pejak Handel koji je ukrašen zelenilom, drvećem, cvećem, fontanom kao i velikim prostorom za šetnju. Nalaze se u blizini velikog, prostranog i cvetnog banjskog parka, 200 metara od Specijalne bolnice, Velnes centra Kovilje, pored marketa, nekoliko restorana i nude veoma ugodan odmor.

 

 

Apartmani su u prizemlju, veoma su pristupačni i prilagodjeni za sve goste kao i za invalide. Imaju dve odvojene sobe za spavanje, trosed na razvlačenje u dnevnom boravku i veliki bračni krevet u spavaćoj sobi, kuhinju i prostrana kupatila. Hidromasažna kada u romantičnom ambijentu, koja poseduje vodene i vazdušne mlazeve kao i svetlosnu terapiju koja opušta i poboljšava zdravsteno stanje.

 

 

 

Uradjeni u tradicionalnom stilu sa prirodnim materijalima i savremenom tehnikom, opremljeni po svim standardima. Drvene grede, rustična vrata, velika ogledala, kamin, sto i stolice od masivnog drveta, kraljevski bračni krevet, svetlosni efekti, plahar, televizija sa 100 različitih kanala, društvene igre, besplatan internet u svim prostorijama, bade mantili, papuče, sredstva za higijenu, fen, potpuno opremljena kuhinja…

 

Trudili smo se da Kruna apartmani budu neobična, ugodna i jedinstvena priča, zato smo gradeći ih pravili spoj prirodnog i savremenog, tradicionalnog i modernog kako bi svaki gost u njima pronašao sebe. Kruna apartmani u Kraljevskoj Banji Koviljači čuvaju i neguju istančan i neimarski duh graditeljstva i gostoljublja u šta ćete se uveriti kada dodjete kod nas. Dobrodošli u Srbiju, u Podrinjsku Lepoticu Banju Koviljaču i jedinstvene Kruna apartmane.

Banja Koviljača je divno mesto za uživanje, odmor, rehabilitaciju, šetnju, planinarenje, biciklizam, paraglajding, pecanje i kupanje na reci Drini. Vreme se moze iskoristiti za šetnju parkom, razgledanje Banje Koviljače i njenih znamenitosti: Kupatila kralja Petra, čuvenog Kur Salona, Vile Dalmacije, Hercegovine, divne crkve koviljačke koja je smeštena u prelepom duhovnom i prirodnom kutku molitvene tišine. Domaćini Kruna apartmana će svoje goste uputiti i povesti u obilazak Banje Koviljače, manastira Tronoše, Tavne, Soko Grada, Gučeva i drugih znamenitosti kraja kako bi pored odmora upoznali kulturnu i prirodnu baštinu Srbije.

  • Adresa Maršala Tita 146 3a, Banja Koviljača
    Srbija

Postavi komentar