EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kuća za odmor DAVIDOVIĆ Despotovac

0 / 5
Uporedi Štampaj

Kuća za odmor DAVIDOVIĆ Despotovac

Kao jedno od prvih registrovanih domaćinstava koje se bavi seoskim turizmom u gornjoj Resavi, sa decenijom iskustva, DOMAĆINSTVO DAVIDOVIĆ

 

 

Kuća za odmor Davidović raspolaže sa tri smeštajne jedinice:

Jedna dvokrevetna soba (sa mogućnošću proširenja za decu), kuhinja za samostalnu pripremu hrane,
kupatilo i soba za dnevni boravak sa kaminomTVtelefon, terasa i dvoriste sa garažom.

  • STUDIO u prizemlju

Jedna dvokrevetna soba (sa mogućnošću proširenja za decu), priručnom kuhinjom sa samostalno pripremanje hrane, dnevni boravak i kupatilo dvorište, garaža, TV i telefon.

 

 

Jedna dvokrevetna soba (sa mogućnošću proširenja za decu), priručnom kuhinjom sa samostalno pripremanje hrane, dnevni boravak i kupatilo (30m2), terasa na spratu, garaža, TV i telefon. Uz korišćenje terase u dvorištu.

 

 

U domaćinstvu Davidović imate na raspolaganju sezonsko voće i povrće iz bašte kuće u kojoj boravite. Imamo vinograd i voćnjak – uz samu kuću u kojoj boravite!

U blizini se nalazi veći broj restorana sa domaćom kuhinjom.

Kuća je na raspolaganju cele godine. U mesecima koji su hladniji (novembar-mart) postoji mogućnost odmora u kući uz kamin i šetnje okolnim brdima, doček nove godine i samostalno organizovanje skijanja i sankanja po divnim terenima u okolini.

 
Odmor u kući Davidović Vam pruža mogućnost da uživate u čistom vazduhu, šetnjama po šumama i livadama, obilascima kulturno-istorijskih spomenika, branju šumskih plodova, pripremi zimnice, lovu i ribolovu…

 

Kuća za odmor DAVIDOVIĆ Despotovac

  • Osoba Olivera i Relja Davidović
  • Adresa Vinogradarska 16, 35213 Despotovac

Postavi komentar