EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prenoćište sa restoranom Ponte Bianco – Vranje

0 / 5
Uporedi Štampaj

Prenoćište sa restoranom Ponte Bianco – Vranje

Prenoćište ‘’Ponte Bianco’’ se nalazi u srcu grada, na mestu gde se može osetiti pravi iskonski duh Vranja, grada meraka i sevdaha, nedaleko od čuvene Baba Zlatine ulice, poznate po kući u kojoj je odrastao i najlepše priče o Vranju ispričao čuveni Bora Stanković. Prenoćište raspolaže kapacitetom od 24 smeštajnih jedinica. Ono po čemu je prenoćište ‘’Ponte Bianco’’ jedinstveno jesu izuzetno komforne sobe čija kvadratura od 15 do 37 kvadratnih metara svakom gostu pruža izuzetan užitak i prijatan boravak. Svaka soba je uređena i koncipirana na poseban, originalan način i odiše prisnom, domaćinskom atmosferom. Prostrane sobe i pristupačne cene u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i ljubaznim osobljem u izuzetno prijatnom okruženju, nude gostima i posetiocima, jedinstveno iskustvo.

 

 

Sve sobe su opremljene u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: od savremenih materijala izrađene dušeke i jastuke koji garantuju miran san, radni sto, wireless internet konekciju, priključak na kablovsku televiziju sa preko 100 kanala, većina njih u HD rezoluciji, LED smart TV, klima uređaj sa individualnim podešavanjem, bešumni mini bar, moderno dizajnirana i opremljena kupatila. Gostima je takođe na raspolaganju sef na recepciji prenoćišta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doručak se služi u restoranu i uključen je u cenu smeštaja. U sklopu prenoćišta nalazi se bar otvoren do 24 h, savršeno mesto za opuštanje nakon napornog dana. Kapacitet restorana sa baštom je 250 sedećih mesta. Za vozila gostiju prenoćišta obezbeđena su parking mesta uz samu zgradu pokrivena video nadzorom, kao i mesta u podzemnoj garaži. Parking je besplatan za goste.

 

 

 

 

 

 

Naše ljubazno osoblje će rado izaći u susret Vašim zahtevima i time opravdati reputaciju koju je prenoćište steklo za veoma kratko vreme. Verujemo da ćete nakon prvog boravka u prenoćištu ‘’Ponte Bianco’’ poželeti da ponovo budete naši uvaženi gosti.

Jedan od simbola grada Vranja kako po arhitektonskom rešenju, još više po legendi i pričama koje se pokolenjima unazad prenose i o njemu prepričavaju jeste  Beli most ili kako ga zbog poređenja Vranja sa Veronom još nazivaju Ponte Bianco.

Prenoćište ‘’Ponte Bianco’’  sagrađeno i otvoreno je u julu 2014.godine. Ideja vodilja nam je bila da prenoćište Ponte Bianco postane simbol za kvalitetnu uslugu i most koji će na izvrstan način da spoji Vaš boravak u Vranju bilo iz poslovnih ili privatnih razloga sa Vašom željom da upoznate Vranje i okolinu na pravi način. Nalazi se u centru grada, izolovano od gradske buke, u blizini svih administrativnih, kulturnih, verskih i zabavnih institucija i sadržaja.

 

PROVERITE DOSTUPNOST SOBA I REZERVIŠITE

 

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *