EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Šumska kuća BUBAMARA – Deliblatska peščara

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

Šumska kuća BUBAMARA – Deliblatska peščara

Šumska kuća Bubamara nalazi se u jugoistočnom delu specijalnog prirodnog rezervata – Deliblatska peščara, u izuzetno prelepom okruženju borove i bagremove šume. Do Bele Crkve i njenih jezera ima svega oko 12km, dok je Kovin udaljen 33km. Kod nas u smeštaju možete uživati u jedinstvenom osećaju mira i tišine koje nudi prirodni rezervat, uz naravno veliki broj veoma interesantnih sadržaja koji vas čekaju ovde.

Kuća ima podrum, prizemlje i potkrovlje i savršena je za veće porodive ili grupu prijatelja koja traži nešto novo i jedinstveno za svoj odmor. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, sa krevetima koji se mogu koristiti za spavanje, zatim potpuno opremljena kuhinja i zasebno kupatilo sa fenom i peškirima. Kuhinja ima plinski rešo, električni šporet sa rernom, frižider i sve drugo neophodno za pripremu i serviranje obroka. U potkovlju je lepo uređena spavaća soba sa terasom.

Od ostalih sadržaja tu je muzički stub sa probranom muzikom, a za vreme hladnijih dana obezbeđeno je klasično grejanje na drva. Ispred ulaza u kuću postoji veranda sa stolom i stolicama, idealna za trenutke odmora u prirodnom okruženju.

 Cena za rentiranje kuće po danu je 50 €.
 Za više informacija oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: [email protected]

Šumska kuća Bubamara otvorena je za goste svih 12 meseci godišnje, a ljubazni domaćini žele maksimalno lepo da vas ugoste u ovom posebnom i nesvakidašnjem okruženju. Naravno, kada poželite, uvek ponovo možete posetite naš dom i to kao naši prijatelji.

Kuća je smeštena na placu od 2.800m², u okviru kojeg postoji roštilj gde gosti mogu pripremati omiljena jela na otvorenom, a tu je i koš za one koji su na aktivnom odmoru ili jednostavno vole da se bave sportom, dok je za decu obezbeđena oprema za dečije igre. Mobilni signal je delimično zastupljen, a svi koji nas posete svojimo kolima imaće siguran parking u okviru našeg prostranog dvorišta.

Postoji mogućnost šetnji šumskim predelima i stepama peščare, zatim ljubitelji ribolova mogu uživati u svom omiljenom sportu na rekama Đurici i Dunavu, kao i na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, dok će pokonici lova, takođe ovde pronaći sjajne uslove za svoj hobi. Jedan od lepših izleta možete napraviti do belocrkvanskih jezera ili prirodnog rezervata Labudovo okno, sjajnog mesta za posmatranje ptica. Tu su i uvek interesantni džip safari ili vožnja biciklom predelima od izuzetne prirodne lepote Deliblata, a posebno iskustvo može da bude nordijsko skijanje zimi, po dinama koje samo peščara može da ponudi.

 • Osoba Slavica Miletic
 • Adresa www.forest-cottage.com
  Deliblatska Peščara, Bela Crkva
 • Marica

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Prednosti

  Izuzetna priroda....izuzetan dozivljaj....Nesto nezaboravno...Sve preporuke!

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *