EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VILA ALBEDO – Varna

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

VILA ALBEDO – Varna

Nadomak Šapca, u ataru sela Varna podno planine Cer, nalazi se rustična Vila Albedo, nagrađivani etno-kompleks koji je redefinisao ponudu kulturnog i seoskog turizma čitave regije kojoj pripada. Ovo imanje morate doživeti u njegovom punom potencijalu, o kojem mnogo govore i kulturne manifestacije koje se ovde održavaju. Do sada je bila inspirativno okruženje za 16 slikarskih i umetničkih kolonija, a vi se možete uključiti u bilo koju umetničku aktivnost, etno radionice ili seoske poslove, i otkriti jednostavnost i lepotu starih načina života ovog kraja.

Ovo ”ukradeno” parčence prošlosti, ponudiće apsolutni mir i tišinu, kao i sav komfor i udobnost onima kojima je potrebno da se opuste od stresnog i napornog života, ali i svima onima čiji kreativni rad zahteva inspirativna i drugačija mesta, koja će vas podstaći na rad ne samo dozvoljavajući mir vašem umu, već i zdravo okruženje vašem telu. U uspomeni na nas svakako će vam ostati autentičnost doživljaja, romantičan spoj umetnosti i prirode, naša velika biblioteka i salon, ali i posebni momenti kao što je jutarnja kafa na stolu ukrašenom autentičnim, ručno izrađenim mozaikom, pa i čarobne zimske večeri uz pucketanje vatre, knjigu ili razgovor.

U našu vilu najviše se može smestiti petnaestak osoba, u sve ukupno sedam soba. Kuća raspolaže sa četiri kupatila i toaleta, a u centralnom delu kuće nalaze se zajedničke prostorije za sve goste. Tu ćete naći autentičan salon sa stilskim nameštajem iz vremena Jevrema Obrenovića, koji odiše pravim duhom građanske Srbije XIX veka.

Pravi dragulj čitave kuće je svakako bibilioteka, u kojoj ćete naći veliki izbor beletristike, ali i uslužni računar, kao i sve turističke informacije o izletištima ili mestima koja treba postetiti. U zajedničkim prostorijama nalazi se i više televizora za časove dokolice, a ovaj čaroban ambijent možete iskoristiti za nova poznanstva, inspiraciju i razmenu iskustva.

 

Istočno krilo kuće, ima sopstveni ulaz i sadrži tri sobe u kojima su raspoređena četiri francuska ležaja i jedno kupatilo. U ovom apartmanu se može udobno smestiti najviše šest osoba. Smeštaj je idealan za veća društva ili porodice sa decom, a zbog kombinovanog grejanja kuće, izdaje se samo u toku lepše polovine godine. U sve tri sobe, pored kreveta, naći ćete stolove, stolice ili fotelje, komode ili natkasne, jer je svaka soba zaista jedinstveni svet za sebe.

 

 

Čitava kuća je ”pokrivena” besplatnom bežičnom internet konekcijom. Takođe, svi gosti mogu koristiti i zajednički centralni deo kuće, u kome je stilski salon za pravo uživanje, garniture za sedenje i opuštanje ispred televizora, kao i velika bibiloteka u kojoj ćete naći i uslužni računar, dosta zanimljive beletristike, kao i truističke brošure. Sve sobe mogu biti izdate i zasebno, u kom slučaju dele kupatilo. Boravak u kući je na bazi pansiona, i sve što poželite, mi ćemo spremiti za vas.

Ljupki apartman koji zauzima zapadno krilo kuće ima takođe svoj sopstveni ulaz. Sastoji se od dve spavaće sobe i kupatila. Ovde se udobno mogu smestiti i dva para, četvročlano društvo ili porodice sa decom. U autentčnom duhu kuće, i u ovim sobama ćete naći francuske ležajeve dekorisane prekrivačima i ćilimima, stolove, stolice, komode, toaletne stočiće sa ogledalima, koji oplemenjuju prostor i garantuju da će vam ostanak biti ugodan i veoma zanimljiv.

Za časove dokolice, ako ne u sobama, možete se poslužiti televizorom u salonu ili velikoj trpezariji, bibliotekom, odabrati neku turističku destinaciju, a radi vašeg zadovoljstva ili posla, a uz sve ovo čitav kompleks je ”pokriven” besplatnom bežičnom internet konekcijom. I ove sobe, po potrebi, mogu biti zasebno izdate, u kom slučaju dele kupatilo. Boravak kod nas je na bazi pansiona, te ne treba da brinete za hranu, a za sve što poželite, stojimo vam na raspolaganju.

 

Jedna dvokrevetna soba se nalazi u centralnom delu kuće, ali ima svoj zasebni ulaz i odličnu komunikaciju sa drugim prostorijama u vili. Pravi raj za parove, ali i za sve koji su radi posla, zadovoljstva ili inspiracije žele da uživaju u potpunoj, nenarušenoj privatnosti. Soba je opremljena francuskim ležajem, toaletnim stočićem sa velikim zidnim ogledalom, tabureima, foteljom, komodama, te ćete moći da se u potpunosti raskomotite. Gosti ove sobe mogu koristiti kupatilo u prizemlju. Boravak kod nas je uvek na bazi pansiona, i za sve što poželite, stojimo vam na raspolaganju.

Još jedna soba za 2 osobe, sa zasebnim ulazom, idealna je za romantična putovanja, ali i one koji su rešili da na putovanje krenu sami. Ova soba ima raskošan krevet, luster, sto, tabure, nekoliko komoda, a rustični zidovi su ukrašeni slikama. Soba ima čak i svoj trem, na kome možete uživati u prirodi i zelenilu vrta, dok njeni gosti mogu koristiti kupatilo u prizmelju.

Usluge i cene

  • Adresa Miloša Pocerca 18, 15232 Varna

Postavi komentar