EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Vila Jelena – Banja Koviljača

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Vila Jelena – Banja Koviljača

Izdajem apartmane u Vili Jelena u Banji Koviljaci,nalaze se u strogom centru u samom parku na 70m od specijalne bolnice i blizu svih desavanja. Apartmani su novije gradnje ,namestaj nov ,lcd tv,kablovska tv ,posteljine, peskiri,imaju terase, odvojene spavace sobe sa bracnim krevetima, parking. U ponudi imamo 20 apartmana raznoga tipa, maksimalan konfort.

 

  

 

Dodatno u ponudi imamo još 10 apartmana u Vili Pejak

Guste šume i lekovitost voda od davnina imaju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam , tu se leče mnoga oboljenja kao što su degenerativne promene zglobova i kičmenog stuba, diskus hermija, reumatska oboljenja, osteoporoza, mišićna oboljenja kao i pojedina kožna oboljenja , sterilitet…  Nekada se u banje prvenstveno zbog toga  išlo , a danas,  savremeni nacin života  prosto je nametnuo potrebu da u banjske centre odlazimo preventive radi kako bi kroz različite vidove relaksacije opustili i sačuvali zdravlje u ovim vremenima.

 

Banja Koviljača zaista predstavlja turističko mesto sa veoma bogatim kako  antropogenim tako I prirodnim atraktivnostima. U njoj se nalaze tri veoma vredna prirodna faktora, Gučevo sa jedne strane,  reka Drina sa prelepom plažom  i treći najvažniji faktor lekovite vode i lekovito blato.                              Varijable koje određuju Banju Koviljaču kao turističku destinaciju su mnogobrojne, jedan od najznačajnijih faktora je lekovitost tj.lekovito blato pa je ona prvenstveno lečilište.

Idilična slika banjskog parka, gde se kroz zelenilo parka izdižu luksuzni hoteli „Dalmacija“ I „Hercegovina“ i prestižni objekat “ Kur-salon“,vraćaju nas u prošla vremena, kada su u Banju posećivala velika imena naše istorije.

Legendarna i gotovo mitska reka koja nastaje spajanjem dvaju planinskih reka Pive i Tare kod Šćepan polja protiče neposredno kraj Banje Koviljače, Loznice i Lešnice u dužini 30 km. Zahvaljujući velikom padu ova brza reka ima ogroman vodeni i energetski potencijal a naše područje čini jednim od najgogatijih vodenim resursima. Divlja snaga Drine je ukroćena branama i jezerima (Višegradsko, Perućac, Zvorničko) čime je narušena ali ne i uništena lepota drinskih kanjona. Za turiste nezaobilazna plaža je Žićina plaža upravo kod Banje Koviljače i smatra se jednom od najlepših i najdužih u Srbiji.

 

  • Adresa 28. Slavonske divizije 5, Zlatibor, Srbija

Postavi komentar