Kuća za odmor ZELENI SVET – Stara planina

0 / 5
Uporedi Štampaj

Kuća za odmor ZELENI SVET – Stara planina

Kuća za odmor Zeleni svet je novosagradjeni objekat i nalazi se na ulazu u selo Crni vrh, (poslednje selo za put na staroj planini). Kuća se nalazi izmedju glavnog puta za ski centar i planinske čiste reke.

 

 

Udaljena je od Konjarnika, (prve ski staze), oko 5 km a od gondole 12 km. Kuća je povrsine 2x40m2 sa ogromnom terasom za odmor koja delom gleda na reku a delom na glavni put za ski centar.

Kuća se sastoji od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhihnjom koja je potpuno opremljena posudjem. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura koja se razvlači i moze da primi dva odrasla čoveka. Na prizemlju je jos i WC sa umivaonikom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe i veliko kupatilo.

 

 

Spavaća soba koja ima pogled na reku sadrži dva kreveta za po jednu osobu, dok soba koja je u pravcu glavnog puta sadrži francuski ležaj  i jedan dvosed. Sve sobe sadrže tv sa ravnim ekranom i satelitskim programima.

 

 

 

Ceo objekat je pokriven internetom. Sama kuća za odmor poseduje privatni parking prostor.

Kuća je idealna za dve porodice tj. 8 osoba sa mogućnošću postavljanja još dva pomoćna ležaja. Na zahtev je moguća i upotreba dečijeg kreveta.

Idealno za pravi odmor i daleko od gradske gužve.

 

  • Osoba Radoslav Stojanović
  • Adresa Selo Crni vrh-Stara planina BB, Srbija

Postavi komentar