EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Apartman Žeravica – Sremski Karlovci

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Apartman Žeravica – Sremski Karlovci

Smeštajni objekat ,,Žeravica b&b“ nalazi se u blizini centra Sremskih Karlovaca, 75m od železničke i autobuske stanice i glavnog puta Novi Sad-Beograd, a oko 250 m od strogog centra grada. Raspolaže sa 3 komforne dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom, svaka sa svojim kupatilom,prostranom zajedničkom, odlično opremljenom kuhinjom i trpezarijom i uredjenim velikim dvorištem koje je na raspolaganju gostima. Sobe su opremljene kablovskom TV, pamučnim posteljinama i peškirima, kupatila su sa kadom ili tuš-kadom.

Bežični internet(WiFi) na raspolaganju je u svim prostorijama i na dvorištu. Ispred samog objekta nalazi se mesto za bezbedno i besplatno parkiranje 5-6 automobila.

 

Ukoliko želite naše osoblje će Vam poslužiti bogat domaći doručak u trpezariji ili na dvorištu, uz doplatu navedenu u cenovniku, a od 08 do 10h.U slučaju da biste radije kafu i doručak pripremali sami na raspolaganju vam je naša prostrana kuhinja i trpezarija od 10 do 20h. Pušenje je zabranjeno u svim prostorijama objekta, a dozvoljeno na terasama i u dvorištu.

CENOVNIK

  • Osoba Marija Žeravica
  • Adresa [email protected]
    Naselje Braće Dejanović 7
    21205 Sremski Karlovci

Postavi komentar