EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

KRALJEVI KONACI – Zlatibor

0 / 5
Uporedi Štampaj

KRALJEVI KONACI – Zlatibor

Apartmansko naselje Kraljevi konaci se nalazi u centru Zlatibora, na samoj obali jezera što ga čini posebnim u odnosu na sve ostale lokacije na Zlatiboru.

 

Na centralnom zlatiborskom platou, uz samu obalu jezera, prošarano buketima belih borova i proplanaka, smešteno je apartmansko naselje „Kraljevi Konaci“, biser srpskog planinskog turizma.

 

Prelepe cvetne aleje, uređeni prostori i skladne linije apartmana čine neraskidivi spoj prirode, ljudskog umeća i ljubavi, pružajući potpun ugođaj i najprobirljivijim gostima.

 

Apartmansko naselje Kraljevi konaci je gradjeno u modernom stilu, vodeći računa da se ne naruši prirodni ambijent planine Zlatibor. Birani materijali koje pretežno čini kamen i drvo, uklopljeni u zlatiborskom stilu gradnje, cvetne aleje, borova šuma, fontane u kamenu i još mnogo toga čine Kraljeve konake jednim od najlepših turističkih naselja u našoj zemlji i šire.

Apartmansko naselje Kraljevi konaci“ raspolaže sa preko 100 ležajeva u tri tipa apartmana za smeštaj od 3 i 6 osoba. Svaki apartman se sastoji od prizemlja i sprata.
U prizemlju je garaža, moderno opremljena kuhinja sa ostavom, trpezarija, komforan dnevni boravak sa kablovskim TV-om, WiFi-em, telefonom i sefom, toalet i terasa sa pripadajućim dvorištem i baštenskom garniturom.
Na spratu se nalaze dve ili tri spavaće sobe sa ili bez kupatila zavisno od tipa apartmana.

Apartman za 3 osobe

 

 

Apartman za 4 osobe

 

 

Apartman za 5 osobe

 

 

Apartman za 6 osobe

 

 

U sklopu apatmanskog naselja moguća je i pansionska ishrana u ekskluzivnom restoranu „GRAND Jezero“ sa prelepom ambijentu i pogledom na jezero.

CENOVNIK

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *