EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Etno kompleks Nišavska dolina – Pirot

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Etno kompleks Nišavska dolina – Pirot

Etno kompleks “Nišavska dolina” je luksuzan i jedinstveno zanimljiv turistički kompleks u Pirotu, 2 kilometra od centra grada, na putu ka selu Poljska Ržana, Dimitrovgradu i Sofiji – glavnom gradu Bugarske /90km/. Ovaj novi turistički kompleks u Pirotu se prostire na desetak hektara i obuhvata kamenom popločan prilaz i centralni deo, kao i lepo uređen most preko reke, koji potpuno oslikava naziv objekta.

 

 

Trenutno turistički kompleks “Nišavska dolina” u Pirotu ima oko 30 udobnih ležajeva u luksuzno opremljenim i lepo uređenim kućama originalne srpske arhitekture – belih fasada, kamena, masivnih drvenih greda i kovanog gvožđa. Kuće su okružene travnjakom i cvećem i čine ih po dva prostrana apartmana, koji su veoma pogodni za boravak porodica, turista ili poslovnih gostiju.

 

 

Svaki apartman kompleksa Nišavska dolina ima prostrani dnevni boravak, 2-3 ležaja sa prijatnom antialergijskom posteljinom, parket podne obloge i tepih staze, LCD TV-om, udobna kupatila sa tuš kabinom, terasu sa pogledom na centralni deo – trg – i restoran turističkog naselja.

 

 

Jedinstveni turistički kompleks “Nišavska dolina” svojim sadržajima i konceptom sasvim opravdava status istorijske celine i posetiocima pruža prijatan boravak uz raznovrsne autentične doživljaje dobro očuvanog nasleđa i odličnu uslugu. Turistički kompleks Nišavska dolina u Pirotu je carstvo odlične hrane, pripremljene od svežih namirnica lokalne proizvodnje, koja odlično prija uz domaća pića – rakiju i vina.

 

 

Ovde su posetiocima na raspolaganju bar, restoran sa kaminom, sa oko 200 mesta, kafana sa 150 mesta, mnoštvo etnografskih detalja i par izuzetnih originalnih pirotskih ćilima, vinsko-rakijski podrum, pečenjara, sušara za dimljeno meso, plevnja za roštilj i svinjokolj, radionica starih zanata, kao što su pirotska grnčarija ili tkanje čuvenih pirotskih ćilima…

 

 

U planu je izgradnja hotela i otvorenim bazenom i spa centrom….

Etno kompleks Nišavska dolina – Pirot

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 69 33 46 400; +381 10 215 0215
email: [email protected]

  • Adresa Srpskih vladara, Pirot 18300

Postavi komentar