EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prenoćište LIRA EXCELLENT – Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Prenoćište LIRA EXCELLENT – Niš

Nadaleko poznat restoran ”Lira”, kao i hotel ”Park” u samom srcu grada Niša, svedoče o dugogodišnjem iskustvu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, a takođe i govore o uspešnosti poslovanja prodice Đorđević, koja je svoje iskustvo prenela čak i preko granica naše zemlje.

Галерея фотографий этого варианта размещения Ð“алерея фотографий этого варианта размещения 
U svom novom objektu koji se nalazi na samo 5 minuta od centra grada i 200m od Gradske bolnice možete uživati u sobama koje su opremljene po najsavremenijim tehničkim zahtevima, pa samim tim i pružaju mogućnost kvalitetnog odmora.

 
U sklopu apartmana nalazi se i restoran, koji vam nudi specijalitete domaće tradicionalne, kao i italijanske kuhinje. Restoran poseduje kuhinju sa salom od 50 sedećih mesta, koji je pogodan za organizovanje manjih proslava.

Sobe i apartmani za izdavanje na nedelju dana i mesečno iznajmljivanje soba sa nižim cenama od 30% – 40%.

Udobni smeštaj sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i višekrevetnim sobama i Apartmanima u mirnom delu centra grada i u blizini svih aktuelnih objekata za izlaske i kupovinu obezbeđuje gostima udobno i mirno spavanje. Moderne  aklimatizovane sobe i Apartmani su garancija kvaliteta spavanja u našem prenoćištu. LIRA EXCELLENT se nalazi na par minuta hoda od parka Čair i Centra grada.

U sklopu Prenoćišta LIRA EXCELLENT je i restoran sa Niškim spezijalitetima a po potrebi  organizujemo i muzicke večeri.

Prenoćište LIRA EXCELLENT – Niš poseduje i sopstveni zaštićeni parking prostor.

  • Adresa Hajduk Stanka 4, Nis, 18000, Srbija

Postavi komentar