EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Turistička Agencija M Turist Travel Požarevac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Turistička Agencija M Turist Travel Požarevac

Turistička agencija M Turist Travel osnovana je 8. decembra 1989 god. i jedna je od najstarijih turističkih agencija u zemlji. Iz godine u godinu smo uspeli, zahvaljujući svom ozbiljnom radu, da se svrstamo u pouzdanog partnera kako svojim kolegama tako i našim korisnicima na turističkom tržištu.

Danas naša agencija važi za najpouzdaniju turističku agenciju u Braničevskom okrugu, što mogu potvrditi desetine hiljada zadovoljnih klijenata. Opremljeni najsavremenijim sistemom prodaje koji je zastupljen na našem tržištu, možemo da vam ponudimo kvalitetne, pristupačne i što je najvažnije pouzdane turističke aranžmane.

U saradnji, kao posrednik – subagent, sa svim poznatim turističkim agencijama u zemlji i inostranstvu, u našoj ponudi možete naći atraktivne lokacije za zimovanja, letovanja i putovanja.

Putovanje je najlepši poklon koji nekome možete podariti, naročito ukoliko dragoj osobi pružite priliku da sama bira destinaciju, smeštajni objekat, kao i dužinu trajanja aranžmana. Na Vama je samo da odredite iznos koji biste želeli da uplatite, a mi ćemo se pobrinuti da poklon u potpunosti zadovolji kriterijume osobe koju želite da obradujete.

Turistička Agencija M Turist Travel Požarevac

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 14:00 Zatvoreno
  • Adresa Drinska bb, Lokal br. 10, 12000 Požarevac
    Srbija

Postavi komentar